Rock of Ages 2 Bigger & Boulder CD Key code kopen

Over dit spel

Artistiek

Rock of Ages II is onderverdeeld in offline en online content. Offline is waar de campagne voor het spelen van één speler is, evenals een modus voor een hindernisbaan en een oorlogsmodus die je tegen een andere speler plaatst om als eerste het bolwerk van de tegenstander af te breken, evenals een tijdritmodus. In de offlinemodus kunnen deze worden gespeeld met de AI of met een andere controller voor een coöperatie. Online heeft dezelfde modi (met uitzondering van de verhaalcampagne), maar je kunt het opnemen tegen maximaal drie andere spelers.

Speciale features

  • Een nadruk op multiplayer
    Een beetje vriendelijke competitie deed nooit iemand pijn, daarom heeft ACE Team besloten om de multiplayer-functie van de game te verbeteren. Speel met een vriend in een lokaal gedeeld scherm of tot vier spelers online in een 2v2-wedstrijd tot de dood, allemaal met de mogelijkheid om banners en kleuren aan te passen voor je eenheden en meer. Oh, en hebben we al gezegd dat tegengestelde nummers elkaar nu kunnen kruisen?
  • Een absurde kunststijl
    Net als in de originele game, heeft ACE Team verschillende niveaus gecreëerd die zijn geïnspireerd op de beste kunstperioden in de geschiedenis. Spelers zullen genieten van prachtige kunst uit de Egyptenaren, laatgotische era, vroege renaissance en surrealistische beweging, terwijl ze een pad van vernietiging banen met hun rollende rotsen van onheil!
  • Historisch onnauwkeurige bazen
    Neem het op tegen kunstwerken die tot leven komen in boss battles met de wil van The Thinker en de Great Sphinx, leidend tot de almachtige eindbaas in een krachtmeting zoals je je nooit zou voorstellen!