Rising Storm 2 Vietnam Key Kopen. Rising Storm 2 Vietnam Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Rising Storm 2 Vietnam

Vergelijk prijzen en koop Rising Storm 2 Vietnam key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Rising Storm 2 Vietnam rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Rising Storm 2: Vietnam is een tactische first person shooter computerspel ontwikkeld door Games en Tripwire Interactive. Deze game is een direct vervolg op de in 2013 uitgegeven game Rising Storm. Het spel speelt zich af in de Vietnam oorlog en legt nadruk op de assymetrische speling. Op 30 mei 2017 is het spel uitgegeven en het is te spelen op alle apparaten draaiend op Microsoft Windows.

De gameplay

Net als in de vorige game is dit een first person shooter computerspel waarbij je gebruik moet maken van tactiek, veel teamwork en waar je veel realistische bewegingen en gevechten mee moet maken. Dit spel speelt zich af in de Vietnam oorlog en veel plekken op de game zijn afgeleid van echte historische gebeurtenissen. Spelers kunnen kiezen tussen verschillende soorten wapens, denk aan automatisch of semi-automatisch, bogen, vlammenwerpers en machinegeweren. Voor het eerst hebben spelers ook de mogelijkheid om in een voertuig te vliegen. Niet alleen helikopters voor transport maar ook om aan te vallen. In de game is er veel mogelijkheid tot de verandering van een karakter of wapen. Denk aan verandering van huidskleur of lichaam.

Kies je eigen groep

De speler heeft de mogelijkheid om een eigen squad te maken. Als je veel gevechten wint met je squad, zal de cohesie binnen het team toenemen. De kaart voor spellen met meerdere spelers zijn groter als eerst en hebben een grote verticale dynamiek. De kaarten zij gebaseerd op echte locaties in Vietnam tijdens de oorlog. Grofweg worden er drie thema’s onderscheidden: jungle, landelijk en stedelijk. De game is gelanceerd met acht kaarten.

Multiplayermodus

Rising Storm 2 biedt de mogelijkheid om tot wel 64 spelers tegen elkaar te laten spelen als ofwel het Noorden of het Zuiden van Vietnam. Ieder front heeft zijn eigen specialiteiten. Als je de game begint kan je kiezen tussen het NLF/VC of het Noord-Vietnamese leger PAVN/NVA en kun je strijden tegen het Amerikaanse leger.