Risen 2 Dark Waters Key Kopen. Risen 2 Dark Waters Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Risen 2 Dark Waters

Vergelijk prijzen en koop Risen 2 Dark Waters key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Risen 2 Dark Waters rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De piraten zijn klaar

Stel enkele jaren na het einde van Risen, hebben razende titanen de wereld verwoest en de mensheid op de rand van het bestaan gezet. Zijn zoektocht begint met geruchten dat de piraten die de zuidelijke eilanden bezoeken de enigen zijn die een manier kennen om voor eens en altijd van de wezens af te komen en hun terreurbewind te beëindigen.
Met een compleet nieuw op piraten gebaseerd thema, wil Risen 2: Dark Waters de meest geliefde klassieke RPG-gameplay-mechanica van de oorspronkelijke Risen combineren met een fris thema en een setting op een enorme variëteit van themageilanden op het eiland. Roden 2: Dark Waters, een rollenspel voor derden in een donker en stenig universum, heeft de meest meeslepende eigenschappen van de originele Risen, met meerdere benaderingen van elke uitdaging waardoor spelers de spelwereld kunnen vormen op basis van hun eigen beslissingen. Deze keuzes zullen dienen om nieuwe paden, functies en aanvullende vaardigheden voor het personage te ontgrendelen. Samen met een zeer interactieve omgeving en een volledige dag / nacht-cyclus die talloze aspecten van de gamewereld beïnvloedt, zal Risen 2 tot nu toe in de meest meeslepende RPG-gamewereld zitten.

Unieke eigenschappen

  • Serie van speurtochten waardoor je je een echte avonturier voelt
  • Voodoo en vuile tricks maken de strijd pittiger
  • Geweldige eilandsfeer
  • Leuke houding die niet berust op piratencliches