Rise of Liberty CD Key code kopen

Over dit spel

Sandstorm Studios Inc. Rise of Liberty is een First person singel player massive strategy game waarin de speler met behulp van legereenheden de vijhand te lijf gaat.

Herleef historische veldslagen zoals de slag om Bunker Hill, trek ten strijden tegen de vijhand en verdedig jezelf tegen de bajonetaanvallen van de tegenstander. Gebruik kanonnen, geweren en mortieren terwijl je leiding geeft aan jouw manschappen om zo uiteindelijk de overwinning te behalen op het slagveld. Speel first-person of bekijk de gevechten van bovenaf in spectator mode, maak gebruik van de cavalerie om zo je vijhand in de flank aan te vallen en het gevecht te winnen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Rise of Liberty tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Rise of Liberty op Keysforgames.nl