Rise of Insanity CD Key code kopen

In Rise of Insanity verken je als doctor in de psychologie de donkerste uithoeken van de menselijke geest. Overwin je angst om de waarheid te ontdekken achter de tragedie die je gezin is overkomen in deze verontrustende game-ervaring, geïnspireerd door de grootste psychologische horrorfilms. Ontwerpen en ervaren door Red Limb Studio.

Het verhaal speelt zich af in 1970 in Amerika en draait om Dr. Stephen Dowell, een gerenommeerde fycoloog die wordt geconfronteerd met een moeilijke patiënt die duidelijke maar tegenstrijdige symptomen vertoont van verschillende psychische stoornissen. Het leven van de dokter zelf is ook gehuld in mysterie – je moet in zijn schoenen stappen om de waarheid te achterhalen. Rise of Insanity houdt je onrustig en gedesoriënteerd door je tussen droomlandschappen te vervoeren, zonder je voeten stevig op de grond te laten staan.

Aarzel niet om te downloaden, Rise of Insanity te spelen, dit alles terwijl je je tijd vermaakt!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Rise of Insanity tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Rise of Insanity op Keysforgames.nl