Rise and Shine CD Key code kopen

Rise an Shine is een actiespel dat ontwikkeld is door Super Mega Team en is uitgegeven door Adult Swim Games. De release van Rise and Shine vond plaats op 13 januari 2017.

Het spel speelt zich af op Gamearth, een mooie en rustige planeet die nu bedreigd wordt door oorlogszuchtige wezens van de planeet Nexgen. Na de eerste nederlaag is het tijd om het lot in eigen handen te nemen en de planeet te beschermen tegen de wezen van Nexgen. Een kind genaamd Rise wordt gedwongen om het heilige pistool Shine aan te nemen en neemt daarbij deze belangrijke taak op zich.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Rise and Shine tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Rise and Shine op Keysforgames.nl