Ride 2 Key Kopen. Ride 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Ride 2

Vergelijk prijzen en koop Ride 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Ride 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Welkom in de wereld van motorfietsen, de grootste digitale garage waarmee je de snelste, meest populaire en originele motorfietsen kunt ontdekken. Je kunt ze ook transformeren en testen.
De top producten van bekende merken zullen op je wachten. Maak je klaar om het tegen elkaar op te nemen in een unieke game en wereld die je dromen zullen overtreffen.

Meer dan 170 motorsfietsen zijn beschikbaar in het nieuwe hoofdstuk van het langverwachte populaire racespel Ride 2. Voel de adrenaline in je lijf en zie de meest scherpe bochten, mooie parcours en de passie van deze prachtige racegame.

Ride 2 heeft parcours met de wildste en meest mooie races aller tijden. Country, City, GP, Road, Motard en Drag races, Ride 2 heeft het allemaal.

Assortiment

Met meer dan dan 170 motorfietsen heb je keuze genoeg om deze game te verkennen. Verzamel ze allemaal om je garage te maken, kies uit de krachtigste categorieën en modellen.

De parcours

Ga de wereld rond in de beste evenementen: GP circuits, Countrytracks en stadsraces. Meer dan 30 parcours, waaronder de meest legendarische wereldbekende races.

Upgraden

Boost je motorfiets door je motor, remmen, wielen, transmissie en looks up te graden. Je hebt meer dan 20 verschillende aanpassingen beschikbaar, waaronder de nieuwe racetransmissie, die een glasvezelkuip mogelijk maakt, gemaakt voor de meest spannende races.

Personaliseer je motorrijder door hun kleding en rijstijl aan te passen dankzij een fantastisch ontworpen editor in de game.

Mogelijkheden

12 verschillende gamemogelijkheden voor een leuke speelervaring. Rijd op de mooiste circuits en rijd in de typische motorcross-stijl. Race langs kronkelende parcours, en verbeter jezelf door te slalommen tussen verkeerskegels. Je moet heel snel en accuraat zijn als je de vijand wil verslaan, want als je begint te rijden is er geen weg terug.

Ride 2 samenvatting

Meer dan 170 verschillende motorfietsen.

Nieuwe categorieën zoals de Sport Bike 2, de Supermotos en de Naked Café Racers.

30 verschillende parcours met verschillende functies.

22 van de beste motor merken in de wereld.

Meer dan 1200 verschillende top onderdelen en meer dan 600 verschillende looks die je kunt gebruiken om je ​​motorfiets voor te transformeren tot je droom motor.

Nieuwe functies delen en samenspelen met vrienden voor de beste speelervaring allertijden.