Return of the Obra Dinn Key Kopen. Return of the Obra Dinn Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Return of the Obra Dinn

Vergelijk prijzen en koop Return of the Obra Dinn key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Return of the Obra Dinn rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Return of the Obra Dinn is een first-person mysterie-avontuur gebaseerd op onderzoek en logische aftrek.

Het spel speelt zich af op een fictief VOC-spookschip waarvan de bemanning en passagiers allemaal op mysterieuze wijze zijn omgekomen, met als doel om te ontdekken hoe. De speler, als agent van de rederij die beoordeelt wat er is gebeurd, gebruikt een combinatie van deductief redeneren en het gebruik van een Memento Mortem-stopwatch om terug te keren naar het moment van het overlijden van een bemanningslid om de identiteit van elk bemanningslid te bepalen, hoe en waar ze stierven en de naam van hun moordenaar.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Return of the Obra Dinn tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Return of the Obra Dinn op Keysforgames.nl