Resident Evil Village Key Kopen. Resident Evil Village Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Resident Evil Village key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Resident Evil Village rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een Resident Evil Village sleutel in Nederland is € 9.1

Na talloze geruchten en lekken onthulde Capcom eindelijk Resident Evil Village tijdens de PS5-showcase van Sony. De onthulling bevatte een video van bijna drie minuten, waarin de toon, de beelden en een beetje van zijn vijanden en personages werden getoond. Het bevatte verrassend meer informatie dan velen hadden verwacht, en in combinatie met verschillende interviews met Capcom, samen met een Special Developer Message-video, weten we nogal wat over Village.

Het is nog ver weg, maar in dit bericht zullen we alles bespreken wat we weten over het aanstaande Resident Evil Village.

Wat is er met die titel?

Het heet niet Resident Evil 8, ondanks dat het een vervolg is op Resident Evil 7. Het is in alle opzichten Resident Evil 8, en Capcom heeft de titel van het spel slim ontworpen om nog steeds “8” in Romeinse cijfervorm te bevatten. Je zult zich herinneren dat Resident Evil 7 hetzelfde deed met zijn logo.

Het andere om te overwegen is dat Capcom heeft besloten om het dorp te noemen in plaats van 8 met een reden. Als onderdeel van een interview met Famitsu legde Capcom uit dat het dorp een personage op zich zou zijn, en dat de producenten ‘blij’ zouden zijn als spelers ‘dorp zouden herinneren’. Spelers zullen zich door dit dorp wagen, dat zal dienen als de setting van het spel.

Het is een direct vervolg op Resident Evil 7

Capcom legt uit dat Village “het vervolg is op Resident Evil 7: Biohazard, en dient als afsluiting van het verhaal”. Village vindt “een paar” jaar na Resident Evil 7 plaats, en daarin blijf je spelen als Ethan Winters vanuit een first-person perspectief, terwijl hij en zijn vrouw Mia proberen te genieten van het leven na de verschrikkingen van het vorige spel. Zoals te zien is in de onthullende trailer, komt Chris Redfield uit eerdere games in de serie in Winters ‘leven en’ verstoort ‘zijn rust. Nadat hij Redfield heeft ontmoet, wordt Winters door het dorp geleid om antwoorden te vinden. Er is verder weinig bekend over de personages en hun motivaties.

Village zal meer focussen op actie

Actie en horror zijn vanaf het begin een hoofdbestanddeel van de Resident Evil-serie, hoewel veel oude fans de voorkeur geven aan inzendingen die de nadruk leggen op overlevingsaspecten – die je beperkte munitie en middelen bieden. In Village zal Capcom “de lat hoger leggen”, maar het is onduidelijk in welke mate. Resident Evil 7 had een effectieve mix van actie en survival-horror-elementen, en gezien Capcom’s recente staat van dienst op het gebied van kwaliteit, is het niet per se een slechte zaak om Village dubbel te zien in actie. Wat velen niet willen zien, is de mate van actie die wordt gepresenteerd in Resident Evil 6, dat in wezen dient als een third-person shooter en bijna alle overlevingsmechanismen laat vallen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Resident Evil Village tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Resident Evil Village op Keysforgames.nl