Resident Evil 3 CD Key code kopen

Resident Evil 3 laat je vechten tegen zombies en andere enge wezens. Deze game is de splinternieuwe opvolger van de eerdere Resident Evil games. Kruip in de huid van Jill Valentine die is ondergedoken samen met Dario Rosso in een garage. Raccoon City staat op zijn kop door een zombie invasie.

Er schijnt een afschuwelijk wezen te zijn die het heeft gemunt op de leden van het S.T.A.R.S Alpha Team. Jill gaat gewapend de straat over opzoek naar een uitweg om te ontsnappen aan de stad vol monsters. Vervolgens gaat ze samen met een team soldaten verder op onderzoek uit. Er volgt een zware doodstrijd tussen Jill, het team en het afschuwelijke Nemesis monster. Tevens is er een akelig virus in het spel waardoor Jill tevens geïnfecteerd raakt. Op het einde vind er een enorme eindstrijd tussen Jill en de Nemesis waarbij ze een elektrisch geweer gebruikt.

Specificaties van het spel

De game bevat geweld en veel griezelige beelden, daarom is dit spel geschikt voor echte horrorliefhebbers vanaf 18 jaar vanwege de mate van geweld in het spel.

Resident Evil 3 is een nieuw uniek spel verkrijgbaar in meerdere talen en zowel voor playstation als voor PC beschikbaar. Het spel vereist WINDOWS 7-10 met 64-bit, 8GB RAM en minimaal een intel core i5 processor met onder andere een NVIDIA® GeForce® GTX 760 grafische kaart of een AMD Radeon™ R7 260x with 2GB Video RAM. Het spel is te spelen in singelplayer modus met een goede controller ondersteuning en cloud opslag. Voor meer informatie kun je kijken op shop.steampowered.com.