Rend CD Key code kopen

Over dit spel

Ben jij een fan van survivalgames die je speelt in een team? Houd je ervan om op epische fantasie avonturen te gaan? Dan is Rend een spel dat je in de gaten moet houden! In Rend kies je een van de drie groeperingen waarmee je een verhaal speelt dat geinspireerd is op Noorse mythe en sagen. Je bouwt samen een fort, houdt wilde dieren op afstand en zorgt dat jullie groep als laatste overblijft. De wereld van Rend maakt dat niet direct gemakkelijk! Maar win je, dan ga je de geschiedenis in als legende!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Rend tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Rend op Keysforgames.nl