Remnant From the Ashes CD Key code kopen

Over dit spel

Remnant: From the Ashes is een third-person overlevingsactiesschietspel in een post-apocalyptische wereld overspoeld door monsterlijke wezens. Als een van de laatste overblijfselen van de mensheid, zul je alleen of samen met maximaal twee andere spelers op pad gaan om hordes dodelijke vijanden en epische bazen te verslaan en proberen voet aan de grond te krijgen, te herbouwen en dan opnieuw te herwinnen wat verloren was.

EEN RESTANT VAN DE MENSHEID

De wereld is in chaos gegooid door een oud kwaad uit een andere dimensie. De mensheid worstelt om te overleven, maar ze bezitten de technologie om portalen te openen naar andere rijken en alternatieve realiteiten. Ze moeten door deze portalen reizen om het mysterie te onthullen waar het kwaad vandaan komt, middelen verzamelen om in leven te blijven en terug te vechten om een ​​voet aan de grond te krijgen voor de mensheid om opnieuw te bouwen.

EINDELOZE FANTASTISCHE REALITEITEN WACHTEN

Verken dynamisch gegenereerde werelden die veranderen telkens wanneer je ze speelt, door nieuwe kaarten, ontmoetingen met de vijand, zoekmogelijkheden en gebeurtenissen in de wereld te creëren. Elk van de vier unieke werelden van de game is gevuld met monsterlijke bewoners en omgevingen die bij elke play-through nieuwe uitdagingen zullen bieden. Aanpassen en verkennen … of sterven proberen.

VANG. UPGRADE. SPECIALISEER

Overwin vijandige vijanden en epische bazen in vijandige omgevingen om ervaring op te doen, waardevolle buit te maken en materialen te upgraden die je kunt gebruiken om een ​​slecht arsenaal aan wapens, bepantsering en aanpassingen te bouwen om elke ontmoeting op tientallen unieke manieren te benaderen.

STERKTE IN AANTALLEN

Het binnenvallen van andere werelden om een ​​einde te maken aan de wortel is gevaarlijk en overleving is verre van gegarandeerd. Werk samen met maximaal twee andere spelers om je overlevingskansen te vergroten. Teamwerk is nodig om de moeilijkste uitdagingen van het spel te doorstaan ​​… en zijn grootste beloningen te ontgrendelen.