Reigns Game of Thrones CD Key code kopen

Over dit spel

Reigns: Game of Thrones is een strategie videospel ontwikkeld door Nerial in samenwerking met HBO en gepubliceerd door Devolver Digital. Als de derde inzending en een spin-off van de Reigns-serie, na Reigns (2016) en Reigns: Her Majesty (2017), is de game gebaseerd op personages uit de tv-serie Game of Thrones, onder andere; Cersei Lannister, Jon Snow, Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister, en Sansa Stark.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Reigns Game of Thrones tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Reigns Game of Thrones op Keysforgames.nl