ReCore CD Key code kopen

Over dit spel

Het spel Recore is uitgebracht door de legendarische ontwikkelaar Keiji Inafune. Hij heeft dit spel samen met de makers van Metroid Prime ontwikkelt.

ReCore is een actie- en avonturenspel. In dit spel ben je één van de laatste mensen op een planeet. Op deze planeet zijn vijandige robotten die jou willen vernietigen. Niet alleen de robotten willen dit, maar ook hun leiders. Om hen te kunnen verslaan moet jij samenwerken met anderen. Iedereen heeft zijn eigen vaardigheden en krachten. Samen kunnen jullie iedereen aan en de wereld redden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download ReCore tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel ReCore op Keysforgames.nl