Record of Lodoss War Deedlit in Wonder Labyrinth CD Key code kopen

Over dit spel

Record of Lodoss War Deedlit in Wonder Labyrinth is een 2D Actie-avontuur, Derde-persoon player, Een speler videogame ontwikkeld door Team Ladybug en Why So Serious, Inc en wordt uitgegeven door Why so serious? , Playisme en actieve gamemedia.

Deze Metroidvania game presenteert prachtig sprite-werk, creatieve puzzels, fascinerende actie-RPG-mechanica en prachtige pixelkunst. Om op een nergens en mysterieuze plek te stranden, moet Deedlit het Wonder Labyrinth doorzoeken en verkennen om de antwoorden te vinden. Verschillende soorten slagwapens zoals zwaarden, knuppels, speren, boog en pijlen zijn beschikbaar om zichzelf te beschermen en de vijanden tijdens de reis te bestrijden. Terwijl Deedlit het labyrint verkent, zal ze twee verschillende Spirits vinden om haar te helpen in de strijd. Haar waterpas wordt weergegeven als haar aanvalskracht.

Lodoss War Record Deedlit in Wonder Labyrinth werd voor het eerst uitgebracht in maart 2020.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Record of Lodoss War Deedlit in Wonder Labyrinth tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Record of Lodoss War Deedlit in Wonder Labyrinth op Keysforgames.nl