Receiver 2 CD Key code kopen

Over dit spel

Receiver 2 is een Action and Shooter-videogame ontwikkeld en uitgegeven door Wolfire Games.

In dit spel is de rol van wapens dezelfde als in het echte leven. In de eerste paar missies begin je met een revolver. Niets en procedureel gegenereerde niveaus zijn verschillende soorten bewapende drones. De eerste niveaus bevatten stationaire drones met machinegeweren en camera’s met kogels. Oefen weerstand, focus en moed van de ontvanger om bedreigingen te weerstaan. Gedetailleerde wapencontrole is gemodelleerd met elke veer en pin, evenals een gespannen en surrealistische sfeer, vijanden met fysieke schadepatronen en stuiteren, penetreren en kogelbaan.

Speel Receiver 2 en train je geest om jezelf te verdedigen!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Receiver 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Receiver 2 op Keysforgames.nl