Rebirth Mr Wang CD Key code kopen

Over dit spel

De game Rebirth Mr Wang is een interactieve game voor volwassenen. De game is gemaakt en uitgegeven door het bedrijf DSGame, die ook verantwoordelijk is voor de Seek Girl reeks. Deze reeks kenmerkt zich ook al door de seksueel getinte inhoud. Tijdens het spelen van deze games krijg je zo nu en dan seksuele teksten, afbeeldingen en bewegingen te zien. Dit is natuurlijk belangrijk om te weten, omdat de stijl gewoon in manga is. Het gaat niet alleen maar over seks, de games bevatten gewoon een heel volwassen verhaallijn. Je kunt ze het beste vergelijken met de “The Walking Dead games” van Telltale Games, maar dan met een erotische tint.

Het verhaal

In Rebirth Mr Wang krijg jij te maken met meneer Lao Wang. Wang is een klusjesman die reparaties uitvoert in appartementen. Hij is dol op vrouwen en helpt dan ook graag zijn vrouwelijke buren met kleine dingen. In Rebirth Mr Wang krijg jij dan ook de optie om veel taken uit te voeren. De game is interactief en jij kunt zelf kiezen welk pad jij bewandeld door meerkeuze vragen te beantwoorden. Hoe dan ook zal jij als Lao Wang vrouwen gaan bespioneren, dit kun je doen door dingen te saboteren. Zoals laptops, telefoons en andere dingen.

Meneer Wang is dol op cuckolds. Cuckolds zijn vrouwen die vrij mogen zijn in een relatie, met andere woorden “ze mogen gerust het bed delen en ander seksueel contact hebben met andere mannen. Lao Wang is dan ook erg onderdanig en de seks chat berichten met andere mannen zal hem dan ook erg opwinden. Je kunt de game steeds weer opnieuw spelen omdat het door jouw keuzes andere einden kan hebben.

Conclusie

Rebirth Mr Wang is een leuk spel wanneer jij van erotiek houdt. Het is alsof je een erotische film aan het bekijken bent waarin jij bepaald wat er gaat gebeuren. Het is geen alledaagse game en kan “mits jij 18+ bent” voor een nieuwe game ervaring zorgen. Het is spannend en grappig en de game zal jou blijven uitdagen.