Rebel Cops CD Key code kopen

Over dit spel

Rebels Cops is een strategische Turn-Based video game dat is gemaakt door Weappy Studio en is gepubliceerd door THQ Nordic.

In Rebel Cops ben je een leider van een team van agenten in opstand tegen de grote criminele machten in de stad. Je zult een groot tekort hebben aan grondstoffen en een kogel kan een van je teamgenoten fataal zijn. Probeer zo lang mogelijk te overleven in deze onvergevende turn-based spinoff game van ‘This is the Police’.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Rebel Cops tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Rebel Cops op Keysforgames.nl