Rainbow Six Extraction Key Kopen. Rainbow Six Extraction Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Rainbow Six Extraction key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Rainbow Six Extraction rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2022 voor een Rainbow Six Extraction sleutel in Nederland is € 19.99

De fans van Rainbow Six zullen over het algemeen aardig verrast zijn door dit nieuwe deel. De game is zoals altijd gemaakt en uitgegeven door Ubisoft, en draait op de Anvil engine. Waar de game oorspronkelijk Rainbow Six Quarantine zou heten, is dit nu veranderd naar Rainbow Six Extraction. Dit natuurlijk vanwege de uitgebroken Corona-crisis, de benaming Quarantine heeft daardoor een hele andere lading gekregen. Dit deel van Rainbow Six slaat een nieuwe weg in, maar heeft nog wel steeds de typische Rainbow Six uitstraling.

Het verhaal van Rainbow Six Extraction

In Rainbow Six Extraction ga je deze keer niet de strijd aan met criminelen en terroristen, maar kom je oog in oog te staan met gemuteerde wezens. De game is niet online tegen elkaar te spelen, maar samen met je vrienden ga je co-op de gemuteerde wezens te lijf. Zoals je bent gewend van Rainbow Six kun je weer kiezen uit verschillende operators, het is dus belangrijk om de krachten van deze operators op elkaar af te stemmen. Je gaat van zone naar zone, waar je op sommige plaatsen even tot adem kunt komen, en je uitrustig kunt aanpassen of updaten. In iedere zone krijg je te maken met nieuwe en slimmere wezens, dit verhoogt uiteraard de moeilijkheidsgraad. Eigenlijk kun je het vergelijken met de zombie-modus van Call of Duty. Een belangrijk doel van de game is om niemand achter te laten, spelers kunnen ook zelf bepalen of ze verder gaan verkennen of het speelveld willen verlaten.