Quantum League CD Key code kopen

Over dit spel

Quantum League is een action arena shooter game waarin je de nodige vijanden moet verslaan en waarin je te maken krijgt met zogenaamde time paradoxen. De game is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Nimble Giant Entertainment. In een volle futuristische wereld, ben je een Quantum Athlete. In speciaal ontworpen arena’s vecht je 1v1 and 2v2 matches uit met je tegenstanders. De game bevat een time loop feature waardoor je de tijd terug kunt draaien en zo een team kunt vormen met jezelf. In iedere rewind kom je tactisch steeds meer in het voordeel en wordt je kans om te winnen steeds groter. Het uiteindelijke doel om om de sport’s rankings te domineren. Jij wilt nummer 1 en een echte superster worden! Met alleen agility, snelheid en skills red je het niet om aan de top te komen. Je moet op een slimme manier de rewinds gebruiken om het tactische voordeel te verkrijgen waarmee je de absolute nummer 1 kunt worden.+

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Quantum League tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Quantum League op Keysforgames.nl