Quake Champions CD Key code kopen

Quake Champions is een terugkeer naar de Quake-franchise, de eerste die sinds 2005 wordt uitgebracht. Fans of the Quake en nieuwe spelers bevinden zich midden in een intense, snelle shooter waar teamwerk de sleutel is tot de overwinning. Kies uit een verscheidenheid aan personages, elk met hun eigen unieke vaardigheden en vaardigheden. Verlicht vijanden in verbluffende 3D-graphics, mogelijk gemaakt door een aangepaste in-game-engine. Verkrijg 120Hz met ontgrendeld framerates in deze FPS en scheur door de arena in een indrukwekkend soepele uitvoering. Quake Champions zullen ook bogen op een eSports-scene voor competitief spel.

Over het algemeen voelen Quake Champions zich vloeiend en mechanisch uitstekend aan. Van kleine details zoals hoeveel terugslag wordt overgedragen van een raket explosie, naar de algemene gelukzaligheid van zweefvliegen over de hele wereld, niets voelt zich niet op zijn plaats.

Unieke eigenschappen

 • Compromisloze wapens, klaar voor de strijd
  Quake’s verwoestende arsenaal aan vlees-kauwende wapens, inclusief fan-favorieten zoals de donderende Rocket Launcher, elektriserende Lightning Gun, en snipe-tastic Railgun zijn terug naast nieuwe toevoegingen die je onder de knie kunt krijgen.
 • Intense speltypen
  Gevestigde en geliefde gamemodi keren terug, inclusief de met rammen gevulde fragmenten van Deathmatch en Team Deathmatch en de competitieve woede van de 1v1 Duel-modus, terwijl een nieuwe team-gebaseerde modus, Sacrifice, zich voegt bij de strijd.
 • Verscheidenheid aan personages
  kies uit een verzameling unieke personages, elk met speciale vaardigheden, sterke en zwakke punten.
 • Verbazingwekkende 3D-afbeeldingen
  gemaakt met behulp van een aangepaste interne engine.
 • High Level Performance
  zweep een storm in de arena op met 120hz ontgrendelde framerates.
 • eSports Scene
  gebouwd voor gameplay op hoog niveau in een competitieve omgeving.