Pyre CD Key code kopen

Over dit spel

Geweldige RPG

Pyre is een op een party gebaseerde RPG waarin je een bende ballingen naar de vrijheid leidt door middel van oude competities verspreid over een enorm, mystiek vagevuur. Wie zal tot heerlijkheid terugkeren, en wie zal in ballingschap blijven tot het einde van hun dagen?

Vecht tegen een kleurrijke cast van tegenstanders in verhitte confrontaties met hoge inzetten waarbij elke overwinning (of nederlaag!) Je ballingen dichter bij de verlichting brengt. Kies er drie uit je feest voor elke ritus en kleed ze aan met mystieke talismannen en krachtige meesters.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Pyre tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Pyre op Keysforgames.nl