Psychonauts 2 Key Kopen. Psychonauts 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Psychonauts 2 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Psychonauts 2 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Psychonauts 2 sleutel in Nederland is € 7.88

Psychonauts 2 is het langverwachte vervolg van de cultgame Psychonauts. Dit actievolle avonturenspel is ontwikkeld door Double Fine Productions en wordt uitgebracht door Xbox Game Studios.

Zoek de mol

Razputin Aquato droomt er al zijn hele leven van om toegelaten te worden in de internationale organisatie voor spionage door middel van paranormale gaven oftewel Psychonauts. Hij is namelijk een getrainde acrobaat die over sterke paranormale gaven beschikt. Hij is dus een ideale kandidaat. Maar de Psychonauts verkeren in groot gevaar. Het karakter van hun leider is helemaal veranderd sinds hij gered is na een ontvoering. Er zou trouwens ook een verrader zijn onder de leden.

Unieke werelden

De held van het verhaal kruipt in de gedachten van de Psychonauts. Daar gaat hij op zoek naar aanwijzingen en monsters om zo de verrader te vinden en te verslaan. Je ontdekt tal van leuke en unieke figuren in deze mentale werelden. Deze werelden zijn erg gevarieerd en worden gevormd door de angsten en obsessies van hun eigenaars. Denk hierbij aan werelden vol tandartsen, oogballen en mechanische mirakels. Psychonauts brengt een ideale combinatie van humor, gevaar en spanning.

Paranormale krachtne

Als acrobaat kun je met de meeste lenige sprongen alle platformen bereiken. Maak handig gebruik van koorden en trapezes zodat je elk hoekje van elk level kunt verkennen. Je hebt een arsenaal aan paranormale krachten waarmee je voorwerpen kunt laten zweven, opbranden of opblazen. Zelfs de tijd kun je vertragen en met een paranormaal hand geef je meppen bij elk gevecht. Wacht dus niet langer en ga op verkenning in de unieke wereld van Psychonauts!