Project Winter CD Key code kopen

Over dit spel

Project Winter is een multiplayer game dat zich richt op sociale misleiding en overleving. Het spel kan met 8 spelers gespeeld worden. Project Winter is in 2019 ontwikkeld door Other Ocean Group en online op de computer te spelen.

In Project Winter probeert een groep overlevenden te ontsnappen. Om te ontsnappen moeten de 8 spelers hulpbronnen verzamelen, structuren repareren en samen de wildernis trotseren. Hierin is communicatie en teamwork belangrijk: hoe loyaal zijn je medespelers, en zijn er verraders in de groep die de ontsnapping dwarsbomen? Het is in het spel daarom cruciaal om je medespelers in de gaten te houden, om zo verraders op te kunnen sporen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Project Winter tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Project Winter op Keysforgames.nl