Project Hospital CD Key code kopen

Over dit spel

Altijd al een ziekenhuis willen runnen, en voor patiënten willen zorgen? Nou dit is je kans!

Project Hospital geeft je de kans om een ziekenhuis te ontwerpen, te bouwen, en als het ziekenhuis er staat kun je ook nog er voor gaan zorgen dat je patiënten het er levend vanaf brengen. Trek je netste dokterspak aan, laten we snel gaan kijken naar wat Project Hospital ons te bieden heeft!

Oxymoron Games

Project Hospital is gemaakt door het Tsjechische Oxymoron games en Project Hospital is hun eerste eigen game, na eerder te hebben meegewerkt aan onder andere de bekende Mafia games.

Architect

De game is op te delen in 3 segmenten. Wanneer je de game begint, zul je de architect moeten uithangen. Met behulp van tal van tools en onderdelen kun je het hele ziekenhuis inrichten zoals jij dat wilt, in de kleuren die je mooi vind. Er is echt ontzettend veel mogelijk.

Manager

Je zult ook je managers pet vaak moeten opzetten, je dient namelijk op zoek te gaan naar het juiste personeel, je hebt Chirurgen nodig, maar ook verpleegsters, en schoonmakers etcetera. Dit is een hele klus, en wanneer je daar mee klaar bent komen de….patiënten, en zul je er spijt van hebben dat je je studie geneeskunde niet hebt voltooid.

Arts

De patiënten van je ziekenhuis komen jouw ziekenhuis bevolken en kunnen meer dan 100 verschillende aandoeningen hebben, van simpele mazelen tot zeer ernstige aandoeningen die levensbedreigend zijn.