Project Cars 2 CD Key code kopen

Over dit spel

Project Cars 2 is een autorace simulator voor de Playstation 4, de Xbox One en Windows computers. Het spel is in september 2017 uitgebracht door Bandai Namco Entertainment. Naast normale televisies en beeldschermen heeft de game ondersteuning voor 12K resolutie en virtual reality. Het spel is bekend door zijn hoge mate van realisme. Hiervoor is gebruik gemaakt van input door professionele coureurs. Iedere racewagen bezit eigen karakteristieke kenmerken wat invloed heeft op de besturing en rijprestaties. Zo zijn de rempunten bij een koude of natte baan eerder als op droge en door de zon opgewarmde asfalt. In het spel race je solo, tegen computergestuurde tegenstanders of online tegen deelnemers uit de gehele wereld.

De next generation race simulatie

De speler heeft de keuze voor losse racewedstrijden of neemt deel aan een competitie in een bepaalde raceklasse. Er is keuze uit minimaal 180 verschillende voertuigen waarbij zowel officiële circuits als onverharde wegen beschikbaar zijn. Denk hierbij aan circuits uit de gehele wereld, Amerikaanse ovals, rallycross met losse grond en modder en zelf een circuit van ijs. 60 unieke locaties geven in totaal 140 verschillende circuits. De game simuleert een 24-uurscyclus van dag en nacht en maakt gebruik van zoals seizoensgebonden omstandigheden zoals regen. De conditie van het wegdek en de weersomstandigheden hebben invloed op de prestaties van de auto.

Door een zeer uitgebreid systeem zijn de wagens geheel naar eigen wens af te stellen. Hierdoor is het mogelijk om de prestaties te verbeteren en de beste set-up voor de wagen te vinden. De besturing van het spel is geschikt voor een gamecontroller, maar komt het beste tot zijn recht met een compatibel racestuur en pedalen. Ieder wagen is voorzien van zijn eigen motorgeluid waardoor het realisme sterk toeneemt. Dit alles maakt Project Cars een echte uitdaging voor iedere liefhebber van realistische racesimulaties.