PRO EVOLUTION SOCCER 2019 Key Kopen. PRO EVOLUTION SOCCER 2019 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop PRO EVOLUTION SOCCER 2019 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key PRO EVOLUTION SOCCER 2019 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Pro Evolution Soccer behoort tot de top van de voetbal games. Elk jaar weer brengt Konami Digital Entertainment een nieuwe en verbeterde versie uit. Ook dit jaar wordt weer een verbeterde game uitgebracht en wij nemen alvast een kijkje wat we kunnen verwachten.

Graphics

Zoals op de trailer al te zien is zijn de graphics nog beter dan de vorige versies. Natuurlijk staat PES bekend om zijn realistische graphics, maar ook dit jaar weet Konami het weer te overtreffen. Het is bijna niet van echt te onderscheiden.

Nieuwe skills

De individualiteit van de spelers is verbeterd met 11 nieuwe skills. Passeer spelers met nieuwe trucs, verover de bal met nieuwe intercepties en scoor prachtige goals met de verbeterde schietbewegingen.

Kleine veranderingen

Uiteraard zijn er nog meer veranderingen. Al zijn die niet altijd direct In-game op te merken, maar na verloop van tijd worden ze duidelijk. Zo ziin de balaannames verbeterd en dribbelt een speler beter als hij op zijn eigen positie speelt. Ook het schieten is vernieuwd. Zo is de positie van waar de speler schiet bepalend voor wat voor schot hij kan doen. Uit balans zal een schot over of naast gaan, maar op de juiste positie krijg je een mooi schot op doel. Zo is de speelervaring nog realistischer. Het schieten is ook wat aangepast.

Fifa vs PES

Elk jaar weer is er de concurrentiestrijd tussen Fifa en PES, maar dit jaar lijkt PES alles uit de kast te trekken om afstand te nemen en de beste voetbalgame ooit te worden!

Verwachte releasedatum: 30 augustus 2019