Pro Evolution Soccer 2018 CD Key code kopen

Over dit spel

Pro Evolution Soccer 2018 is de laatste nieuwe versie, de zeventiende intussen, in de reeks voetbalspellen die uitgebracht worden door Konami. Het spel werd ontworpen door PES Productions die instaan voor de productie van zowat alle Pro Evolution Soccer spellen. Het werd geproduceerd voor Windows pc, playstations 3 en 4 en de Xbox. In het spel kiest u een team waarmee je wenst te spelen. Vervolgens moet je wedstrijden voetballen en wordt verwacht dat je van je team het beste van de strijd kunt maken. Het spel biedt ook de mogelijkheid online te spelen. Hierbij kan men tegen andere spelers spelen of met verschillende spelers in één team spelen. De functie biedt de mogelijkheid wereldwijd te spelen. Pro Evolution Soccer 2018 is de rechtstreekse tegenhanger van het gelijkaardige spel FIFA maar kreeg voor zichzelf zeer veel positieve kritieken en recensies.

Barcelona-editie

Naast de Pro Evolution Soccer 2018 is er ook een extra editie uitgebracht die volledig gewijd werd aan voetbalclub FC Barcelona met als spilfiguren uiteraard Lionel Messi en Neymar. In deze editie is een extra FCB zaakwaarnemer toegevoegd aan het spel. Bij een pre-order (op voorhand bestellen) van het spel krijg je ook nog partner-zaakwaarnemers, Usain Bolt in MyClub en vele extra bonussen. De FCB-editie kost wel wat meer dan de gewone versie omdat er voor de editie met een bijzondere licentie werd gewerkt. Naast barcelona zijn er ook licenties voor Atlético Madrid, Dortmund, FC Liverpool, Frankrijk en Brazilië.

Waar is het spel te koop?

Het spel is te koop via de winkel en op het net via Steam. De kostprijs gaat van veertig tot zestig euro voor de gewone Pro Evolution versie. De FC Barcelona editie kost nog eens tien euro extra.