Pro Cycling Manager 2020 CD Key code kopen

Over dit spel

Pro Cycling Manager 2020 is een strategische wielrenner simulatie video game dat is gemaakt door Cyanide Studios en is gepubliceerd door Nacon.

Als manager van een wielerploeg is het jouw taak om je team naar de top te brengen. Als manager regel je de financiën, strategieën en trainingen van je team. Nieuwe in deze editie van de gameserie is dat je ook moet letten op het moraal van jouw renners.

De game bevat meer dan 230 koersen en 650 etappes, saai hoeft het dus nooit te worden. Als je jezelf bewezen hebt in de singleplayer modus van de game, kun je er ook voor kiezen om mee te strijden tegen echte spelers.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Pro Cycling Manager 2020 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Pro Cycling Manager 2020 op Keysforgames.nl