Pro Cycling Manager 2017 CD Key code kopen

Over dit spel

Pro Cycling Manager 2017 is een video game waarin je als speler zeggenschap krijgt over een wielrenploeg. Het spel is gepubliceerd door Cyanide Studio en is onderdeel van de reeks Pro Cycling Manager dat ieder jaar met een nieuwe versie van het spel komt.

Word jij de nieuwe winnaar van de Tour de France?

Als speler word je manager van een professionele wielrenploeg die je zelf kunt kiezen. Jij bent degene die de belangrijke beslissingen maakt tijdens een race. Zo kan je zelf bepalen wanneer een van je wielrenners moet gaan aanvallen. Hierbij moet je overigens wel rekening houden met bijvoorbeeld de hartslag van de wielrenner, maar ook de kracht die hij nog heeft om een bepaalde actie uit te kunnen voeren. In het spel wordt er een heel seizoen gesimuleerd en kan jij er dus voor zorgen dat jouw ploeg het beste presteert!

Bepaal alles zelf

Jij mag alle beslissingen nemen rondom de invulling van de ploeg. Wil je een nieuwe topwielrenner aantrekken? Dat kan, maar dan moet je wel genoeg geld bezitten. Ook heb je nog een manager boven je staan. Deze manager geeft opdrachten die je moet voltooien. Hij verwacht dat je een goede prestatie weet neer te zetten met je ploeg. Wanneer dit lukt, zal je hiervoor beloond worden. Is je team niet fit genoeg?

Plan dan een trainingskamp om je wielrenners beter te maken. Ook kun je zelf zoeken naar sponsoren. Je moet de renners constant in de gaten houden. Wanneer je weinig weet te winnen zullen de renners ontevreden worden en raken ze uit vorm. Het is dus zaak om ervoor te zorgen dat iedere renner zich goed voelt, zodat ze altijd fit aan de start van een nieuwe race verschijnen. Des te meer je wint, des te meer geld je zal ontvangen dat je vervolgens weer kan investeren in je ploeg!

Je eigen carrière

In Pro Cycling Manager 2017 zit ook een gamemode genaamd Pro Rider. Hierin maak je een eigen wielrenner aan en bestuur jij deze wielrenner. Je begint bij een kleine ploeg en je kan, wanneer je goed presteert, naar een grotere ploeg toe. Hierdoor krijg je vervolgens ook de optie om in grotere wedstrijden mee te doen en uiteindelijk de beste wielrenner ter wereld te worden. Zo is het mogelijk om zelf de gele trui te veroveren in de Tour de France, een doel van iedere wielrenner!