Prey 2017 CD Key code kopen

Over dit spel

Dompel je onder in Prey, de first-person actie game met een sciencefiction sausje eroverheen. In deze game zoek je een weg in een fraai vormgegeven ruimtebasis Talos I. Het enige waar je rekening zal mee moeten houden, is het feit dat deze basis bevolkt is met aliens die je niet altijd vriendelijk zullen ontvangen. En dat is een understatement, geloof ons. Gelukkig beschik je ook over buitenaardse krachten die je kan gebruiken om te overleven. Het zal nodig zijn.

Overleven in Talos I

Je overlevingstocht als testpersoon Morgan Yu start in het jaar 2032. Je nieuwe thuis wordt voorlopig de ruimtebasis Talos I in de buurt van de maan. Je bent onderdeel van vooraanstaand onderzoek maar dan loopt het helaas grondig fout. De rust wordt verstoord wanneer je plots het gezelschap krijgt van ongewenste bezoekers: kwaadaardige aliens die je kost wat kost te pakken willen krijgen.

Doorheen het verhaal worden alle raadsels van dit ruimtestation ontrafeld waardoor je ook je eigen geschiedenis beter leert kennen. Wat gebeurde er eigenlijk voor je wakker werd? Er zijn geen zekerheden in dit sciencefiction verhaal. Wat is jouw aandeel in het verhaal van Transtar en welke krachten bedreigen het voortbestaan van dit ruimtestation? Deze vijanden denken maar aan één ding: jou zo snel mogelijk uitschakelen. .

Je kans op overleven stijgt wanneer je gebruik maakt van je buitenaardse krachten en allerhande wapens die je tot je beschikking hebt. Gebruik ook alle voorwerpen die je kan vinden op Talos I als hulpmiddel. Jij zal de toekomst bepalen van de volledige bemanning van Talos I dus grijp alles wat je maar kan vinden.

Verken de unieke omgeving op jouw manier

Het loont de moeite om je omgeving onder de loep te nemen. Dit is niet zomaar een willekeurig vormgegeven ruimtestation. Je waant je in deze scifi context vreemd genoeg meteen in de jaren ’60. Aan jou om te ontdekken wat hier de oorzaak van is. Ondertussen bouw je zelf unieke skills en buitenaardse krachten op die je kan gebruiken om te overleven in deze vijandige wereld. Je kiest zelf welke vaardigheden je belangrijker vindt.

Onderschat ook het belang niet van gadgets en andere apparatuur die je onderweg op je duistere pad tegenkomt terwijl je erger probeert te voorkomen. De gameplay bevat naast RPG elementen, ook stealth onderdelen die van groot belang zijn. Speel op jouw manier. Jij beslist hoe Morgan Yu het aanpakt. Je kan ook het geslacht bepalen en de beslissingen die je als speler neemt, zullen later in het verhaal consequenties krijgen. .

Prey werd ontwikkeld door Arcane Studios. Deze makers ken je misschien nog van de bekroonde serie Dishonored.