Praetorians HD Remaster CD Key code kopen

Over dit spel

Praetorians HD remaster brengt je terug naar de tijd van het Romeinse rijk: strijden voor eer, macht en land. De game is geproduceerd door Torus Games.

In Praetorians HD remaster bestaan er 3 naties: De Romeinen (meesters van de strategie), de Galliërs (kennen geen angst) en de Egyptenaren (wetenschap en kennis). De game wordt gespeeld vanuit bird’s eye view. Het is de bedoeling om met een militaire strategie te ontwikkelen om ervoor te zorgen uiteindelijk de grootste veroveraar te worden en het rijk in handen te krijgen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Praetorians HD Remaster tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Praetorians HD Remaster op Keysforgames.nl