Police Simulator 18 CD Key code kopen

Heel mooi gedaan

Ervaar het opwindende dagelijkse leven van een Amerikaanse politieagent in Police Simulator 18. Ontdek een grote, levendige en vrij toegankelijke Amerikaanse stad, aangedreven door Unreal (r) Engine 4, arresteer misdadigers, onderzoek misdaadscènes of ga op zoek naar bankzaken rovers. Registreer verkeersongelukken, zoek naar gestolen voertuigen en neem deel aan achtervolging op een snelweg. Ga achter het stuur zitten van drie realistisch nagemaakte politievoertuigen met functionele cockpits en gebruik de in-car-computer om gezochte verdachten en gestolen voertuigen te identificeren.

Ga alleen of samen met een vriend patrouilleren in de coöperatieve multiplayermodus met twee spelers en haast je om noodsituaties op te lossen. Detecteer verdacht gedrag en voorkom criminele activiteiten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Police Simulator 18 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Police Simulator 18 op Keysforgames.nl