Plebby Quest The Crusades CD Key code kopen

Over dit spel

Plebby Quest: The Crusades is een minimalistisch turn-based strategiespel dat is ontwikkelt door PiedPipers Team en wordt uitgegeven door NEOWIZ.

In dit spel nemen de Europese koninkrijken deel aan de kruistochten. Alle landen zijn ambitieus en willen hun koninkrijk uitbreiden. Je zult dus steeds moeten uitkijken voor vrienden en vijanden en ook voor de religieuze machten die hun eisen stellen. In de Scenario modus volg je het verhaal van één van de personages. De Sandbox modus geeft je dan weer heel wat vrijheid en laat je de hele wereld overnemen. Je zult mentale gevechten moeten winnen door de leiding te nemen in gesprekken en onderhandelingen. Ook op het slagveld moet je jezelf bewijzen door de vijandelijke torens te verbranden. Kun jij een koninkrijk bouwen dat stand houdt?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Plebby Quest The Crusades tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Plebby Quest The Crusades op Keysforgames.nl