Playerunknowns Battlegrounds Key Kopen. Playerunknowns Battlegrounds Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Playerunknowns Battlegrounds key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Playerunknowns Battlegrounds rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-07-2022 voor een Playerunknowns Battlegrounds sleutel in Nederland is € 1.6

In PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) springen 100 spelers uit een vliegtuig terwijl het over een van de twee kaarten vliegt, Erangel of Miramar. Wanneer ze landen, is hun enige doel de laatste persoon te zijn die overeind staat. Ze kunnen het solo, met een vriend of in een groep van vier doen, maar hoe ze ook willen spelen, ze betreden het spel met niets dan de kleren op hun rug.

Last man standing

Gedurende de volgende 35-minuten zullen ze gear, guns, armor, rugzakken, meds moeten vinden en of met andere spelers vechten. De hele tijd dreigt een blauwe cirkel van elektrische dood hen in te sluiten, hen dood te schrikken en een onaangenaam einde aan hun verhaal te brengen. Als ze dat lot vermijden en alle andere spelers verslaan, verdienen ze de grootste prijs van allemaal, een scherm met hun naam in hoofdletters en de woorden ‘Winner, Winner Chickendinner’.

PUBG condenseert deze fantastische ervaring in één spel. Alsook met nieuwe toevoegingen zoals het Replay-systeem, de Killcam, en kaart Miramar zorgen ervoor dat PUBG de nummer 1 blijft. Het daalt bijna nooit onder 100 fps op high-end rigs nu, met alles op Ultra of High. Simpel gezegd, perfect voor elke gamer.

Unieke eigenschappen

  • Zinvolle, memorabele verhalen.
  • Nieuwe kaart plus killcam en replay-functies zijn geweldig.
  • Legt de essentie vast met respect voor je tijd.
  • Een echt unieke game-ervaring.