Planet Zoo Australia Pack CD Key code kopen

Over dit spel

Bouw een wereld voor dieren in het wild in Planet Zoo, ontwikkeld en geproduceerd door Frontier Developments.

Breid je dierentuin uit en vervoer gasten naar het Land Down Under met het Planet Zoo: Australie-pakket! Adopteer vijf iconische Australische dieren die tot leven zijn gebracht met spectaculair gedrag, en zorg voor ze in gedetailleerde nieuwe leefgebieden, gebruik meer dan 230 moderne en gerecyclede constructiestukken om een opvallend landschap te ontwerpen en voltooi leuke doelen om je strepen te verdienen in de spannende nieuwe uitdaging dierentuin mode.

Neem zinvolle beslissingen en beheer een verbazingwekkende levende wereld terwijl je het grote continent Australië thuisbrengt in het Planet Zoo: Australie-pakket.

Verwelkom de koala, rode kangoeroe, zuidelijke kasuaris en oostelijke blauwtonghagedis in uw dierentuinen. Houd je koala’s tevreden met verse eucalyptus, maak plaats voor een van ’s werelds grootste vogels in de zuidelijke kasuaris en zie rode kangoeroes hun joeys verzorgen. Deze vijf ongelooflijke dieren zullen zich meteen thuis voelen in uw liefdevol ontworpen leefgebieden.