Planet Zoo Australia Pack Key Kopen. Planet Zoo Australia Pack Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Planet Zoo Australia Pack key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Planet Zoo Australia Pack rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 17-01-2022 voor een Planet Zoo Australia Pack sleutel in Nederland is € 3.74

Bouw een wereld voor dieren in het wild in Planet Zoo, ontwikkeld en geproduceerd door Frontier Developments.

Breid je dierentuin uit en vervoer gasten naar het Land Down Under met het Planet Zoo: Australie-pakket! Adopteer vijf iconische Australische dieren die tot leven zijn gebracht met spectaculair gedrag, en zorg voor ze in gedetailleerde nieuwe leefgebieden, gebruik meer dan 230 moderne en gerecyclede constructiestukken om een opvallend landschap te ontwerpen en voltooi leuke doelen om je strepen te verdienen in de spannende nieuwe uitdaging dierentuin mode.

Neem zinvolle beslissingen en beheer een verbazingwekkende levende wereld terwijl je het grote continent Australië thuisbrengt in het Planet Zoo: Australie-pakket.

Verwelkom de koala, rode kangoeroe, zuidelijke kasuaris en oostelijke blauwtonghagedis in uw dierentuinen. Houd je koala’s tevreden met verse eucalyptus, maak plaats voor een van ’s werelds grootste vogels in de zuidelijke kasuaris en zie rode kangoeroes hun joeys verzorgen. Deze vijf ongelooflijke dieren zullen zich meteen thuis voelen in uw liefdevol ontworpen leefgebieden.