Planet Zoo Aquatic Pack Key Kopen. Planet Zoo Aquatic Pack Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Planet Zoo Aquatic Pack key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Planet Zoo Aquatic Pack rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 17-01-2022 voor een Planet Zoo Aquatic Pack sleutel in Nederland is € 4.19

Planet Zoo Aquatic Pack is een toevoeging aan Planet Zoo wat een strategisch simulatie spel gemaakt door Frontier Developments is.
Heb je er altijd al van gedroomd om van je eigen dierentuin een maritiem mirakel te maken? Dan is Planet Zoo Aquatic Pack het ideale spel voor jou! Met dit pakket worden er maar liefst 5 nieuwe dieren aan je dierentuin toegevoegd waaronder de koningspinquïns, de speelse reuzeotters en de grappige grijze zeehonden. Ook worden er met dit pakket 170 nieuwe decoratie stukken toegevoegd om je bestaande dierentuin nog spectaculairder te maken. Zo kan je zelfs jou nieuwe schattige grijze zeehonden in hun lievelingsomgeving plaatsen namelijk de nieuwe ijzige toendra!
Is het rustige bouwen maar niks voor jou? Maak je geen zorgen want met dit pakket worden ook jouw vaardigheden op de proef gesteld met een tegen-de-klok-scenario waarmee je een reeds bestaande dierentuin opnieuw leven in moet blazen. Kan jij er nieuw leven in blazen?