Planet Nomads Key Kopen. Planet Nomads Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Planet Nomads key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Planet Nomads rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 17-01-2022 voor een Planet Nomads sleutel in Nederland is € 9.49

Planet Nomads is een aankomende science fiction-sandboxvideogame ontwikkeld door Craneballs Studio.

Achtergrond

De speler is een astronaut die neerstort op een buitenaardse planeet. De speler krijgt dan de taak om te overleven met zijn uitrusting en vaardigheden. Hij kan nieuwe apparatuur, voertuigen, schuilplaatsen bouwen, enz. De ontwikkelaars zeggen dat de game is geïnspireerd door spellen als Minecraft, Space Engineers en No Man’s Sky. Het spel gaat voornamelijk over het verkennen van het oppervlak van de planeet. Er zijn meerdere biomen die een speler tegen kan komen. De belangrijkste bedreigingen voor het voortbestaan van de spelers zijn buitenaards leven op de planeet, extreme weersomstandigheden of straling.

Planet Nomads is een sci-fi sandbox-spel van overleven op buitenaardse planeten door blok-achtige gebouwen op te zetten. Je verstand bij elkaar houden en je basisbehoeften om te overleven, waaronder voedsel, water en bouwmateriaal, garanderen, is de beste manier om uit deze moeilijke situatie te komen.
Planet Nomads levert een unieke game-ervaring door het combineren van bouwen, overleven en verkennen samen, zodat je je een echte overlever voelt.

Bouwen

Bouwen is de hoeksteen van Planet Nomads. Wat je bouwt, bepaalt je overlevingskansen en vergroot je actieradius. Met Building kunt u verder komen en geavanceerde materialen ontdekken. Er wachten bijna honderd blokken om je bijna alles te laten creëren wat je verbeelding kan bedenken.

Exploratie

Je hebt misschien je directe omgeving verkend, maar een paar kilometer Noord of Zuid is de omgeving radicaal anders. Meerdere biomen bedekken de planeet van pool tot pool, afhankelijk van het klimaat. Sandy Engine combineert de biomen op een natuurlijke manier, zodat de reis naar de Noordpool een episch en altijd veranderend avontuur is.

Overleving

Overleven op een bewoonde planeet is geen eenvoudige taak, maar met een zorgvuldige planning, voorzichtigheid en een gezonde hoeveelheid nieuwsgierigheid, kun je het doen. Zolang je giftige planten en nieuwsgierige beesten overwint, vermijd dat je in stukken te worden gehakt, doodgevroren, levend gegeten, uitgehongerd en in het algemeen wordt gedood.

Planet Nomads is met succes Kickstarted, gaat nu door de Game in Development-fase en wordt samen met onze groeiende Nomadic-familie ontwikkeld en verbeterd.