PLANET ALPHA Key Kopen. PLANET ALPHA Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop PLANET ALPHA key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key PLANET ALPHA rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 17-01-2022 voor een PLANET ALPHA sleutel in Nederland is € 1.04

PLANET ALPHA is een indie actie en avontuur game dat zich afspeelt op een buitenaardse planeet. Het spel is ontwikkeld door Planet Alpha ApS en uitgegeven door Team17 Digital Ltd.

In het spel ontwaakt de speler is een prachtig vormgegeven buitenaardse planeet. Al snel zal een vijand je achtervolgen en moet je al je vaardigheden gebruiken om in leven te blijven. Gelukkig bezit je de kennis om de tijd naar je hand te zetten en de cyclus van de zon te beïnvloeden. Gebruik deze vaardigheden om jezelf in veiligheid te brengen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download PLANET ALPHA tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel PLANET ALPHA op Keysforgames.nl