Pixel Gladiator Key Kopen. Pixel Gladiator Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Pixel Gladiator key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Pixel Gladiator rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 17-01-2022 voor een Pixel Gladiator sleutel in Nederland is € 0.32

Pixel Gladiator is een actiespel met brute gladiatorengevechten, welke populair zijn in het gehele universum. Het spel is ontwikkeld oor Durbek en is uitgegeven door Xitilon. De release van Pixel Gladiator vond plaats op 8 september 2017.

Als een van de deelnemers wordt je in het spel naar een verlaten planeet gestuurd waar jouw doel is om zo lang mogelijk te overleven. Wanneer je vecht tegen verschillende dodelijke wezens kijken duizenden ogen met je mee. Versla jouw vijanden om geld te verdienen voor wapens en upgrades. Je wordt deels gesponsord door het publiek moet je er voor zorgen dat je ze tevreden houdt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Pixel Gladiator tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Pixel Gladiator op Keysforgames.nl