PixARK Key Kopen. PixARK Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop PixARK key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key PixARK rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 17-01-2022 voor een PixARK sleutel in Nederland is € 28.48

Pixark is een online multiplayer survival game ontwikkeld door Small Games USA.

Ga op een wild avontuur met PixARK!

Niet zomaar een survival game

PixARK is een unieke wereld vol met grote, ongetemde schepsels, prehistorische dieren en magische karakters. Je avontuur zal eeuwig duren in deze actie-avontuur game.

Een uniek avontuur

Jouw PixARK-belevenis is helemaal speciaal. Je kan nu zelf je eigen avatar creëren maken zoals je wilt. Grenzeloze mappen en uitdagingen die je moet voltooien. Maak een alliantie met je bondgenoten of kies om alles zelf te ontdekken. Construeer een indrukwekkende vesting of ontdek de magische grotten. Regeer de luchtmacht door middel van een draak en maak je vijanden af met je vaardigheden of versla prehistorische wezens met verschillende wapens. In PixARK bepaal jij hoe alles verloopt, de grootse boodschap is wel om zolang mogelijk te overleven.

Er zijn tal van dieren die je kunt besturen om je aartsvijanden aan te vallen. PixARK heeft verschillende mappen bouwmodellen. Spannende uitdagingen en challenges. Er is ook een modus waarbij je alles kunt bouwen wat je maar wil, er zijn hier geen grenzen. De systemen zullen er ook zorgen dat je vooruitgang maakt, zo kun je zien hoe je evoleerd. Hoe meer vooruitgang je boekt, hoe meer vaardigheden je kunt leren en middelen die je kunt gebruiken om je imperium op te bouwen.