Pillars of Eternity Key Kopen. Pillars of Eternity Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Pillars of Eternity key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Pillars of Eternity rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 17-01-2022 voor een Pillars of Eternity sleutel in Nederland is € 2.05

Pillars of Eternity is een videospel ontwikkeld door Obsidian Entertainment en uitgegeven door Paradox Interactive. Het werd vrijgegeven voor Microsoft Windows, OS X en Linux op 26 maart 2015. Het spel is een spirituele opvolger van de Baldur’s Gate en Icewind Dale-serie.

Het verhaal

Het spel speelt zich af in een gloednieuwe fantasiewereld, Eora. Het is grofweg gebaseerd op middeleeuwse 16e-eeuwse technologie, waar magie en kracht wordt bepaald door de kwaliteit van iemands ziel. Het verhaal speelt zich af in een klein land op het zuidelijk halfrond van de wereld, het Dyrwood (DEER-wood). Dyrwood is een zwaar bebost kustgebied, waar koloniale machten van over de oceaan zijn neergedaald en een moeilijke relatie hebben gevormd met de lokale bewoners. Deze bewoners zijn stammen van orlans en elven die beschermd zijn door de oude ruïnes van Eír Glanfath aan de binnenkant van het bos.

Eír Glanfath was een oude smeltkroes van rassen die uitgebreide, vaak enorme structuren bouwden uit een levende schaalachtige substantie die adra wordt genoemd. Hoewel het lot van de oude Glanfathans onbekend is, tonen hun gevaarlijke en complexe ruïnes bewijzen dat ze uitgebreide kennis hebben over hoe zielen werken. Om deze reden vechten alle deze nieuwe koloniale machten agressief om Glanfathan-structuren te verkennen en te plunderen, waardoor de lokale stammen vaak in conflict komen met hun relatief nieuwe buren en de buren in conflict met elkaar.

De wereldkaart is bezaaid met unieke locaties en wildernis, rijp voor verkenning en queeste. Je maakt je eigen personage en verzamelt onderweg metgezellen. Je gaat dialogen aan die toch wel diepzinnig zijn.

Het centrale personage in het verhaal is een nieuwkomer in de Dyrwood, die verstrikt is geraakt in een bizar bovennatuurlijk fenomeen. Deze gebeurtenis plaatst hem in een moeilijke positie, waar hij de nieuwe wereld moet verkennen om een reeks problemen op te lossen die hem zijn opgelegd doorheen het spel.