Pillars of Eternity 2 Deadfire Key Kopen. Pillars of Eternity 2 Deadfire Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Pillars of Eternity 2 Deadfire key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Pillars of Eternity 2 Deadfire rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 17-01-2022 voor een Pillars of Eternity 2 Deadfire sleutel in Nederland is € 5.36

Met Deadfire brengen ontwikkelaar Obsididan Entertainment en uitgever Versus Evil een vervolg uit op de met vele prijzen bekroonde RPG Pillars of Eternity. Sta als kapitein aan het roer van je schip in de zeeën rond de regio Deadfire. De speler zal hierbij de totale vrijheid krijgen in het uitstippelen van zijn of haar pad en in de keuzes die om de haverklap dienen te worden gemaakt.

Plot en setting

Deadfire is een directe opvolger van Pillars of Eternity, waardoor het spel nog steeds plaatsvindt op de planeet Eora. De speler zal andermaal de rol van the Watcher op zich nemen, een personage dat over de mogelijkheid beschikt om in anderen hun ziel te kijken en hun herinneringen te kunnen lezen, zowel van hun huidige als hun vorige levens.

Eothas, de god van het licht en de wedergeboorte die dood werd gewaand ontwaakt onder het bolwerk van de speler, Caed Nua. Hierbij vernietigt hij dit bolwerk en laat de speler voor dood achter. Het hoofdpersonage reist hieropvolgend naar de eilandengroep Deadfire om Eothas op te sporen en antwoorden te eisen. De acties en beslissingen die de speler hierbij (onder)neemt zullen zowel de gameplay als de verhaallijn sterk beïnvloeden.

Gameplay

Zoals het een echte RPG betaamt zal je aan je tocht beginnen met een klein, goedkoop schip dat je doorheen het verhaal kan upgraden, of kan inwisselen voor een nieuw, beter schip dat je zowel kan kopen als stelen van vijanden.

Ook je vierkoppige bemanning zal je zorgvuldig moeten samenstellen uit een mogelijke selectie van zeven metgezellen. Deze crew kan naar believen worden aangepast en/of verbeterd en de interactie met deze personages zal een belangrijke invloed hebben op het spel.