Phoenotopia Awakening Key Kopen. Phoenotopia Awakening Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Phoenotopia Awakening key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Phoenotopia Awakening rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 09-02-2023 voor een Phoenotopia Awakening sleutel in Nederland is € 9.1

Phoenotopia Awakening is een actie, avonturen en puzzle platformgame. het spel is ontwikkeld door Cape Cosmic en uitgegeven door Cape Cosmic en Flyhigh Works.

In een spel speel je de personage Gail, een eenvoudige dorpeling die plotseling in actie moet komen als aliens zijn dorpsgenoten ontvoeren. 50 verschillende vijanden en 12 eindbazen moeten door hem worden verslagen om het dorp te redden. Hiervoor heeft hij 10 verschillende wapens en gereedschappen tot zijn beschikking. Gebruik speciale raketlaarzen en leer een fluit te bespelen om enkele uitdagende puzzles op te lossen. Het spel wordt begeleid door verschillende soorten muziek, van rustige piano tot een orkest en van stevige rock tot doordringende doedelzakken. De speelduur van het spel bedraagt 30 tot 50 uur.