Phoenix Point Key Kopen. Phoenix Point Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Phoenix Point key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Phoenix Point rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 09-02-2023 voor een Phoenix Point sleutel in Nederland is € 1.97

Phoenix Point is een nieuwe game van de makers van de originele X-COM serie. In dit spel speelt strategie een grote rol in de strijd tegen een angstaanjagende, buitenaardse dreiging. Je vijand zal muteren en evolueren in reactie op jouw gebruikte tactieken, waardoor een enorme verscheidenheid aan uitdagingen en verrassingen op het slagveld ontstaat. Dit spel maakt gebruik van Turn Based Tactics (TBT) waarin de speler door een systeem van stop-actie de overwegingen en omstandigheden ervaart zoals in militaire oorlogsvoering het geval is.

Tactiek en strategie in de strijd tegen buitenaardse apocalyps

Phoenix Point speelt zich af in 2047 op aarde in het midden van een buitenaardse invasie. Nadat wetenschappers in 2022 een extraterrestriaal virus ontdekten in het smeltende permafrost, gingen de zaken op aarde bergafwaarts. Dit virus, het Pandoravirus gedoopt, muteerde mensen en dieren die ermee in aanraking kwamen tot weerzinwekkende gruwels. Tegen het einde van 2020 begon een wereldwijde apocalyps toen het smelten van de polaire ijskappen het Pandoravirus over de oceanen van de wereld vespreidde. Het buitenaardse virus domineerde snel de oceanen en veranderde zeedieren van elke omvang in hybride buitenaardse monsters die op het land konden kruipen.

Het spel begint en door Lovecraft geïnspireerde vijandige opponenten staan op het punt ​​de hele mensheid uit te roeien. De speler start het spel onder bevel van een enkelvoudige basis: Phoenix Point. Hiermee staat de speler ​​voor een mix van strategische en tactische uitdagingen terwijl ze proberen zichzelf en de rest van de mensheid te redden van vernietiging door de buitenaardse dreiging. Buitenaardse wezens zullen bijvoorbeeld door mensen gecontroleerde gebieden betreden met landlopers ter grootte van een stad, terwijl hun strijdkrachten worden geleid door monsters op stadsbus-formaat.

Tussen de veldslagen door zullen de aliens zich via versnelde, evolutionaire mutaties aanpassen aan de tactieken en technologieën die de speler tegen hen gebruikt. Ondertussen zullen, zoals dat gaat, meerdere menselijke partijen hun eigen doelen nastreven. Hierin moeten zij een strijd voeren met andere spelers, terwijl ze strijden om beperkte middelen in de apocalyptische wereld. Hoe spelers deze uitdagingen oplossen, kan resulteren in verschillende eindes van het spel.