Phoenix Point Year One Edition CD Key code kopen

Over dit spel

Phoenix Point van Snapshot Games is een strategie- en turn-based systeemgame waarin je de taak krijgt de planeet te redden van een buitenaards ras dat van plan is al het leven op aarde uit te roeien. Dus laten we eens kijken naar deze Phoenix Point-recensie.

Waar het spel over gaat

Phoenix Point biedt een nieuw soort turn-based strategie en actie tegen buitenaardse indringers. Bouw wereldwijde allianties, beheer je basis en voer het bevel over je troepen in intense gevechten met dynamische doelen en vernietigbare omgevingen. Procedureel gegenereerde kaarten, vertakkende verhaallijnen met meerdere eindes en vijanden die muteren om je tactieken tegen te gaan, zorgen ervoor dat geen enkele playthrough ooit hetzelfde is. Die ervaring is na de lancering nog verder gegroeid met nieuwe DLC en updates met bonusverhaalmissies, filmpjes, kaarten, wapens, vaardigheden, facties en meer, allemaal inbegrepen in de Year One Edition!

Gameplay

Sommigen zeggen dat het een spirituele opvolger is van de originele XCOM en sommigen zeggen dat het gewoon een complete kloon is die niets nieuws te bieden heeft, maar hoewel ik het ermee eens ben dat er enkele overeenkomsten zijn, is het ook zo. Phoenix Point gaat niet alleen over het ingaan van een missie met alle wapens in vuur en vlam en zo nu en dan een beetje dekking zoeken. Dekking zoeken en vertrouwen op je verstand en kennis van je omgeving is wat je in leven houdt.

Phoenix Point geeft je een nieuwe draai aan de strategie en het turn-based systeem van gewone games in zijn genre. Het biedt natuurlijk de gebruikelijke tropen die we allemaal kennen en waarderen in dit soort games, maar het geeft je ook een kleine hint van een FPS. Net als bij de gebruikelijke klik en schiet op een vijand, heb je ook de mogelijkheid om een ​​nauwkeuriger doel te nemen, waarbij je de ledematen van een aliens kunt richten om hun beweging te beïnvloeden of op de romp te richten waarvan ze na verloop van tijd uitbloeden.

Afbeeldingen en audio

Toen Phoenix Point een jaar geleden voor het eerst uitkwam, zal ik zeggen dat het een puinhoop was met bugs en glitches om elke hoek, maar nu dit de Year One Edition is, kun je zien dat de ontwikkelaars hier hun hart en ziel in hebben gestopt, want nu voelt en ziet er een ander spel uit. Bugs en crashes zijn verholpen en draaien op maximale instellingen heb ik niets ervaren dat mijn spel hinderde.

Misschien kan de audio wat meer werk gebruiken, omdat het je gewoon niet het gevoel geeft dat je tegen iets lekkers bent dat de wereld wil overnemen. Er is een beetje griezelige muziek, maar niet genoeg naar mijn mening, maar al het andere is geweldig, van het geluid van geweerschoten tot een buitenaards wezen dat wordt opgeblazen.