Phoenix Point Blood and Titanium Key Kopen. Phoenix Point Blood and Titanium Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Phoenix Point Blood and Titanium key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Phoenix Point Blood and Titanium rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 21-01-2022 voor een Phoenix Point Blood and Titanium sleutel in Nederland is € 8.49

Phoenix Point Blood and Titanium is een strategie spel, dat is ontwikkeld en geproduceerd door Snapshot Games Inc.

Breid de kracht en veelzijdigheid van Phoenix Point-agenten uit met cybernetische augmentaties. Ontgrendel nieuwe vaardigheden voor je soldaten, nieuwe onderzoeksprojecten en nieuwe benaderingen van tactische gevechten. Maar pas op: vijanden zullen ook cybernetica tegen je team inzetten.

Onthoud gewoon: je bent niet de enige die er is. Facties, waaronder de corporatistische New Jericho, de besluiteloze Synedrion en de fanatieke Disciples of Anu, evenals een verscheidenheid aan subfacties van uitlopers, hebben hun eigen waarden, doelen en kijk op de Pandorans. Werk met deze facties samen via het diplomatieke systeem van Phoenix Point, gebruik uitvluchten om van hen te stelen wat je nodig hebt, of verpletter simpelweg overal om je heen met militaire macht. Wat je ook kiest, de overwinning zal niet gemakkelijk zijn.