Phasmophobia Key Kopen. Phasmophobia Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Phasmophobia key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Phasmophobia rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 01-07-2022 voor een Phasmophobia sleutel in Nederland is € 9.2

“Fasmofobia” is een survival horrorspel dat is ontwikkeld en gepubliceerd door Kinetic Games. Fasmofobia werd beschikbaar gemaakt met virtual reality ondersteuning. De volgende maand kreeg het spel een grote toestroom van populariteit door de vele bekende Twitch streamers die het spel live speelden en ook YouTubers. Het spel is voornamelijk populair tijdens het Halloween seizoen. Vanaf 15 oktober 2020 was het spel het zesde meest populaire spel op Twitch en het best verkochte spel op Steam wereldwijd.

Wat het spel nu juist inhoudt

De speler neemt de controle over één van de leden van een groep van maximaal vier spelers. Het gaat om een groep stedelijke spokenjagers, die zijn aangesteld om op pad te gaan met geesten die verschillende verlaten faciliteiten bewonen, zoals huizen, scholen, gevangenissen en ziekenhuizen. Om erachter te komen welk type spook ze zijn tegengekomen, moeten de spelers bewijs verzamelen over het spook.

Het doel van het spel

Het doel van het spel is niet om de geesten te verslaan, maar om genoeg informatie over hen te verzamelen, terwijl aan het einde van elke missie de spelers betaald worden. Spelers communiceren via voicechat, waar het spook zelf naar luistert en op reageert. De spelers kunnen verschillende apparatuur gebruiken om hun missie te helpen, zoals UV-zaklampen, thermometers, EMF-lezers, CCTV-camera’s, crucifixen en Ouija-borden. Deze instrumenten kunnen worden gebruikt voor verschillende middelen, zoals communicatie, onderzoek, bescherming en het verzamelen van aanwijzingen.

Griezelen kan op elk moment van het jaar

Door de COVID pandemie zijn er heel wat mensen die nu dit spel spelen. Het is een uniek spel om de feestdagen mee door te brengen. Maar ook daarbuiten blijft het leuk om samen met je vrienden tips te zoeken en het samen tot een goed einde te brengen.

Fasmofobie is een angstaanjagend spel om te spelen. Het online, psychologische horrorspel heeft al veel mensen doen schrikken. De 2D versie is leuk om te spelen maar niet zo heel erg eng. De Virtual reality versie is ongeloofelijk angstaanjagend. Dus wees voorbereid!