Phantom Fury Key Kopen. Phantom Fury Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Phantom Fury key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Phantom Fury rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-01-2023 voor een Phantom Fury sleutel in Nederland is € 40.49

Ben jij op zoek naar een game die herinneringen oproept aan klassieke shooters als Duke Nukem en Half Life? Dan is Phantom Fury een goede keuze. Deze game van Slipgate Ironworks wordt ook uitgebracht door 3D Realms, dat door de jaren heen heel wat FPS-games heeft uitgebracht. Het is een shooter met mooie graphics, een goed verhaal en vijanden die je het liefst zo snel mogelijk naar de andere wereld wil helpen. Wat kan je nog meer wensen van een shooter?

Gevaarlijke missies in de VS

De hoofdpersoon van deze game is Shelly ‘Bombshell’ Harrison, een dame die wel van wanten weet. Ze wordt, na vele jaren in coma te hebben gelegen, wakker in een nieuwe wereld, met een nieuwe bionische arm en een opdracht die zeer gevaarlijk is. Ze moet een zeer gevaarlijk artefact vinden en veilig terugbrengen. Hiervoor moet Shelly de Verenigde Staten doorreizen. Het uiteindelijke doel? Ach, alleen maar de toekomst van de mensheid redden…

Reis door een uitgebreide wereld

Dit is een game waarin je vele locaties in Amerika aan gaat doen. Louche hotels in Albuquerque, verlaten faciliteiten in Los Alamos, de gevaarlijke straten van Chicago… Opvallend aan deze game is naast de uitgebreide wereld ook het feit dat er een grote mate van interactiviteit is ingebouwd. Denk aan computers die je kunt gebruiken, arcade games die je kunt spelen en helikopters waarmee je een vlucht kunt maken.

Meer dan 20 wapens tot je beschikking

En natuurlijk: in deze game heb je de beschikking over een groot aantal wapens. Wel meer dan 20 verschillende wapens. Denk hierbij aan gewelddadige jachtgeweren, speciale bommen, drones die je in kunt zetten en nog veel meer. Deze wapens zijn ook allemaal te upgraden om ze nog gevaarlijker te maken. Alles wat een fan van shootergames zich maar kan wensen!