Phantom Doctrine Key Kopen. Phantom Doctrine Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Phantom Doctrine key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Phantom Doctrine rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 09-02-2023 voor een Phantom Doctrine sleutel in Nederland is € 1.64

Phantom Doctrine is een turn-based strategie game. Het spel is ontwikkeld door CreativeForge Games en uitgebracht door Good Shepherd Entertainment.

Het spel

In de game krijgt de speler controle over de veiligheidsdiensten van de CIA of de KGB tijdens de koude oorlog. Het doel is de geheimen van de vijand verkrijgen. Het spel is geïnspireerd op de game XCOM en is meer gericht op stealth benadering en minder op actie. Het spel heeft twee onderdelen: de thuisbasis en de geheime operaties.

In de thuisbasis is het mogelijk om de agenten de juiste uitrusting te geven, gewonden te behandelen en geheime informatie te analyseren. Op een wereldkaart zijn de gebieden zichtbaar waar de agenten op onderzoek zullen gaan. De planning voor de missies zijn belangrijk voordat de actie begint. Stuur je een agent op missie dan zullen de vijanden proberen om hem te onderscheppen en de informatie tegen jou te gebruiken.

De Spionnen krijgen altijd een missiedoel zoals het stelen van documenten of het ontvoeren van informanten. Het speelveld is in rasters verdeeld waarbij de speler per beurt enkele vakken kan overbruggen. Hij heeft een maximaal aantal punten om specifieke acties te ondernemen. Een goede planning is hierdoor noodzakelijk. Er zijn per level verschillende oplossingen om de vijand te verslaan waardoor de game geschikt is om opnieuw te spelen.

De bediening is behoorlijk overzichtelijk door een handige interface met een beperkt aantal icoontjes en metertjes. De moeilijkheidsgraad van de game kan vrij pittig zijn waardoor er een echte uitdaging ontstaat om een opdracht te voltooien.